Στο Dubai η ετήσια συνάντηση των συνεργατών του D Group και της UCERT

Για μία ακόμη φορά ο Όμιλος D Group έκανε την υπέρβαση.

Η ετήσια συνάντηση των συνεργατών του Ομίλου οργανώθηκε φέτος στο εξωτικό Dubai. Την πόλη παγκόσμιο τεχνολογικό πρότυπο, που κατασκευάστηκε και επεκτείνεται συνεχώς μέσα στην Αραβική έρημο, έχοντας καταστεί πόλος παγκόσμιου ενδιαφέροντος για δεκάδες εκατομμύρια επισκέπτες κάθε χρόνο.

Περισσότεροι από 130 φιλοξενούμενοι του Ομίλου, (πολλοί με τις οικογένειές τους) έχοντας ως ορμητήριο το 5άστερο ξενοδοχείο, ξεναγήθηκαν στην παλιά, αλλά και τη νέα παραδοσιακή αγορά, με τα εξωτερικά αρώματα, τις παραδοσιακές φορεσιές, τα χειροτεχνήματα από χρυσό, ενώ στη συνέχεια γνώρισαν από κοντά τον τουριστικό πόλο του σύγχρονου Dubai: Τα γιγαντιαία Mall, με τα χιλιάδες (κυριολεκτικά) καταστήματα, τους κινηματογράφους, τις αίθουσες δραστηριοτήτων (ακόμα και πίστα με τεχνητό χιόνι) καθώς και ένα μαγευτικό show με τα σιντριβάνια που χορεύουν σε όλων των ειδών τις μουσικές εκδοχές (από κλασσικά κομμάτια , μέχρι rock).

Ξεχωριστό ενδιαφέρον είχε η επίσκεψη στο υψηλότερο κτίριο του κόσμου, το Bourj Kalifa, ύψους 830 μέτρων και 168 ορόφων, η επίσκεψη στο εμβληματικό ξενοδοχείο Burj al Arab, η Αψίδα (κατ’ άλλους κορνίζα), το φουτουριστικό Μουσείο του Μέλλοντος κ. α.

Στο πρόγραμμα της ξενάγησης περιλαμβανόταν και μίνι κρουαζιέρα στα κανάλια, όπου κανείς μπορούσε να δει όλο το παραθαλάσσιο μέτωπο της πόλης με τους γιγαντιαίους και εκπληκτικά φωτισμένους ουρανοξύστες και τις μαρίνες με τις θαλαμηγούς κάποιων από τους κατοίκους της πλούσιας Αραβικής πόλης.

Τελευταία δραστηριότητα ήταν η επίσκεψη στην έρημο, οι βόλτες με SUV και πολλά γκάζια στους αμμόλοφους , αλλά και βεδουίνικο πάρτι στην έρημο, με Αραβικά μπαλέτα και… φλογερά Show.

H επιτυχία του εγχειρήματος και η γενική ικανοποίηση όσων συμμετείχαν έδωσε υποσχέσεις και για το μέλλον.

Τα καλύτερα έρχονται!