Ημερίδα της Ucert του ομίλου D Group με θέμα: «Ανεργία και Μεγάλη Παραίτηση»

Ξεπέρασε τις προσδοκίες η επιτυχία της Ημερίδας με θέμα: «Ανεργία και Μεγάλη Παραίτηση» που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του Ομίλου D Group.

Την εκδήλωση οργάνωσε ο κορυφαίος φορέας Πιστοποίησης U Cert και πήραν μέρος περισσότεροι από 80 ιδιοκτήτες και εκπρόσωποι Κέντρων Επαγγελματικής Κατάρτισης και Κέντρων Δια Βίου Μάθησης, τόσο από την Αθήνα όσο και από την Περιφέρεια.

Στη διάρκεια της Ημερίδας ο πρόεδρος του D Group, Δρ. Δημήτριος Δερπάνης παρουσίασε τις δραστηριότητες αλλά και τις προοπτικές του Ομίλου για την επόμενη χρονιά. Ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε στην πορεία των προγραμμάτων της Δ.ΥΠ.Α τόσο για τους Ανέργους όσο και για τους Εργαζόμενους. Ο πρόεδρος του D Group, Δρ. Δημήτριος Δερπάνης, ο πρόεδρος του ΠΑΣΕΚΕΚ, Στέφανος Γούλας και το μέλος του Δ.Σ του ΠΑΣΕΚΕΚ Χρήστος Γιακουβής ενημέρωσαν τους παριστάμενους για τα προβλήματα και τις προτεινόμενες λύσεις από την εφαρμογή των προγραμμάτων Δ.ΥΠ.Α.

Μετά τη λήξη των εργασιών της Ημερίδας όλοι οι μετέχοντες διασκέδασαν στο «ναό» του λαϊκού τραγουδιού Το Περιβόλι τ Ουρανού, όπου ο Χρήστος Νικολόπουλος, η Πίτσα Παπαδοπούλου και ο Στέλιος Διονυσίου απογείωσαν το κέφι που κράτησε ως τις πρωινές ώρες.